Ontmoet het team van Beer Consultancy

Bert Valentijn Groenewoud

Sinds 2000 uw partner in dienstverlenende activiteiten. Ik ben ruim 20 jaar bezig met het aanleggen van netwerken en beheren van systemen.

Computers en Computernetwerken zijn een belangrijk onderdeel geworden in ons leven.  Hierdoor volgen de ontwikkelingen  elkaar snel, soms kan dit overweldigend zijn. Daarom ontwikkelt Beer Consultancy met uw bedrijf mee.

Beer Consultancy helpt u met het opzetten of juist uitbreiden van uw IT-infrastructuur. Of u nu net begonnen bent met uw bedrijf of al enige tijd meedraait, Beer Consultancy denkt altijd met u mee aan de oplossing die het beste bij uw bedrijf past.

Contact: b.groenewoud@beerconsultancy.nl

Demian van Vugt

Mijn naam is Demian van Vugt, Ik ga voor een luchtige en complete ervaring met de klant. Samen onder het genot van kopje koffie komen wij er altijd uit! Ik focus mij dan ook op klantvriendelijkheid en denk graag mee/verder met de klant. Verder kan ik goed uitleggen, vaak op een manier waarbij de klant het probleem of de oplossing ook begrijpt.
Ik heb veel ervaring met;

– Linux Windows/Windows Server
– Cloud PC’s
– Het beheren van websites-
– Active Directory/Microsoft Entra
– Het opzetten/bouwen/beheren van nieuwe services in uw IT-infrastructuur

Contact: demian@beerconsultancy.nl