Webhosting

Snel, Stabiel, Veilig.

Webhosting bij Beer Consultancy

Bij Beer Consultancy begrijpen we dat het onderhouden en bouwen van een website niet uw core-business is. Toch weten wij ook dat online aanwezigheid deze tijd cruciaal is voor een bedrijf. Vaak is een site het eerste waar iemand naar zoekt, het kan dan ook een mooi visitekaartje zijn voor uw bedrijf, en helpen bij de groei. Daarom staan wij voor u klaarom de perfecte website te realiseren. Of u nu een eenmanszaak bent of deel uitmaakt van een groeiend MKB, wij helpen u verder!

Waarom Beer Consultancy?

Stabiliteit

Wij hosten uw website op de betrouwbare infrastructuur van VDX. Samen met VDX ontzorgen wij u compleet en zorgen ervoor dat uw website stabiel werkt zodat u zich kan focussen op uw bedrijf.

Veiligheid

Veiligheid is onze prioriteit, uw website wordt goed beveiligd met onder andere SSL-certificaten. DDoS protectie & multifactor authenticatie op uw website. Mocht er toch nog iets foutgaan dan worden er dagelijks back-ups gemaakt. Bij Beer Consultancy kunt u erop vertrouwen dat uw website beschermd is tegen cyberaanvallen.

Scherp geprijsd

Bij Beer Consultancy geloven we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Onze webhosting is scherp geprijsd en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of u nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf leidt, wij hebben een pakket dat bij uw budget past.

Alles op een rijtje

  • Betrouwbare & stabiele infrastructuur bij VDX
  • Complete ontzorging
  • Altijd een veilige site met SSL-certificaten, DDoS protectie & multifactor authenticatie
  • Dagelijkse back-ups
  • Scherp geprijsd

Geïnteresseerd geraakt? Neem contact op!

Bert Valentijn Groenewoud

Telefoon: 06 50252099
Mail: b.groenewoud@beerconsultancy.nl

Demian van Vugt

Telefoon: 06 15152742
Mail: demian@beerconsultancy.nl